BEDRIJFSPROFIEL

In 1999 werd een zelfstandige onderneming gestart onder de naam

PRONAFIT NATURE PRODUCTS INTERNATIONAL BV       voor de ontwikkeling, productie en verkoop van voedingssupplementen, groeistimulatoren en gewasbeschermingsmiddelen op biologische resp. natuurlijke basis voor planten en dieren.

De ontwikkeling en de productie van het totale pakket aan producten worden door Pronafit geregisseerd en uitgevoerd, terwijl verkoop is verdeeld over Pronafit zelf en een aantal bonafide handelsondernemingen.

De afzet vindt plaats over een aantal sectoren van de landbouw, tuinbouw, veeteelt, paardenfokkerijen en duivensport kanalen.

In land en tuinbouw worden de producten ingezet in zowel de ge´ntegreerde, alsook in de biologische sectoren.
Hierbij behoren de veldgewassen, als granen, groenten en bomen en de kasgewassen in de vorm van bloemen, fruit, groenten etc.

In het bijzonder vormen de boomgewassen, zowel fruit als solitaire of laan bomen een sterk groeiende markt, o.a. ondersteund door supplementen en stimulatoren op basis van zeewieren.

Het melkvee wordt bediend met producten voor de stimulatie van de stofwisseling, massage van uier en tepelweefsels en reinigingsmiddelen voor de melktanks.

In de duiven en paardensport zijn eveneens Pronafit voedingssupplementen en gezondheidsverhogende natuurlijke producten in groeiende mate geaccepteerd.

Verder brengt Pronafit naast de verzorgende producten, ook nog een aantal accessoires in de markt, zoals grit en rooktabletten voor duiven kweekcentra en duivensport liefhebbers.


Overigens staat de naam Pronafit voor Products for Natural Fitness....